Попову шкода "йолку" за 3 млн. грн.

Попов стверджує, що демонтована мітингувальниками ялинка на Майдані була начинена різними технологіями і коштувала 3 млн. грн.

Голова КМДА Олександр Попов на засіданні в середу заявив: “В столичній мерії ще не вирішили, де проводитимуться міські новорічні та різдвяні святкові заходи", повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Він зазначив, що наразі вже немає можливості встановити таку "високотехнологічну" ялинку, як планувалося. За його словами, вона коштувала 3 млн грн і була "начинена різними технологіями". Зокрема, в її функціонуванні було використано кілька десятків тисяч кілометрів кабелів, необхідне програмне забезпечення. "На жаль, все це вже не працює", - констатував голова КМДА.

Попов закликав киян подавати свої пропозиції з приводу того, де можуть відбутися міські новорічні та різдвяні заходи за номером 1551.

Нагадаємо, в Києві тривають масові акції протесту, викликані побиттям "Беркутом" мирної акції за євроінтеграцію. З 1 грудня з метою захисту від “Беркуту” мітенгувальники на майдані Незалежності використовують елементи недовствановленої ялинки для побудови барикад.