Кернес обізвав богословську Богословську "прогнилою проституткою"

Харківський голова Геннадій Кернес відреагував на заклики Інни Богословської до жителів Сходу і Півдня йти на Майдан

В своїй заяві, яку оприлюднили на офіційному сайті Харківської міськради, Кернес вчергове назвав Богословську повією.

"Прочитав заяву Інни Богословської, в якій вона закликає жителів Півдня і Сходу України підтримати Майдан. І хочу попросити Інну Германівну, щоб вона не закликала нікого кидати роботу і йти мітингувати. Я вважаю, що, закликаючи йти на барикади, депутатка Богословська просто хвалиться своєю депутатською та громадянської безкарністю. А її поведінка зайвий раз доводить, що політична проституція в Україні - річ, на жаль, буденна. І. Г. Богословська не раз зраджувала своїх соратників, з чого можна зробити висновок, що вона прогнила від голови до п'ят" – заявив Кернес.

"Хочу також сказати, що її заклики - нікчемні. Як Харківський міський голова, відповідальний за півторамільйонне місто, хочу зазначити: якщо депутат-повія Богословська думає про те, що в Харкові всі тільки й думають про майдани, то вона просто політичний лузер, який не розуміє, чого зараз чекають люди. Богословська - безініціативний депутат, і вона повинна працювати у Верховній Раді над створенням комфортних умов для соціального розвитку всієї країни, а не розколювати Україну", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, після кривавого розгону "Беркутом" Євромайдану Інна Богословська вийшла з Партії регіонів. Через кілька днів в Харкові невідомі облили її зеленкою, Богословська в цьому звинуватила Кернеса.

Також нагадаємо, раніше суд зобов'язав активіста партії "Свобода" Олександра Аронця відшкодувати Богословській 50 тис. грн. моральних збитків за те, що назвав її в соцмережі відьмою.