"Динамівські" ультрас бояться "наїзду" української влади

Фани "Динамо" не будуть жорстко критикувати владу під час матчу "Динамо" - "Рапід" через страх потрапити до в'язниці

Про це повідомляє джерело Еспресо.TV

Ультрас “Динамо” планують акції під час матчу з “Рапідом”. Як зазначає джерело, на трибунах можна буде побачити прапор ЄС та червоно-чорний стяг. Також уболівальники планують вигукувати гасло: “Україна — це Європа”. Існує вірогідність того, що київські фани покажуть баннер з карикатурою на Януковича, але ніякої жорсткої критики та нецензурних висловів на адресу уряду на секторах не буде.

Зараз уболівальники налякані. Вони розуміють, що за будь-яку жорстку критику влади їх можуть кинути до в'язниці. Остання поведінка міліції та влади їм показала, що зараз кинути за ґрати можуть за будь-що. У фанів “Динамо” і так дуже непрості відносини з владою. За скандування гасла “Спасибо жителям Донбасса за президента...”, який раніше лунав на матчах киян, на деяких з них завели кримінальні справи, а інших досить сильно залякали. Наразі таких гасел на трибунах у Києві не чути. Ніхто не буде шуткувати з цими речами, але фани точно не залишаться осторонь революційних подій. Вони спробують показати, що підтримують європейський напрямок.

Раніше повідомлялося, що на "Олімпійському" не знають, чи пускати людей з Майдану на "Динамо", бо цими питаннями займається УЄФА.

Нагадаємо, що матч Ліги Європи "Динамо" - "Рапід" розпочнеться о 22:05.