На мітинг в неділю регіонали витратять не менше 100 млн. грн.

Якщо в неділю регіонали привезуть в Київ 200 тисяч своїх прихильників, то цей мітинг стане, напевне, самим дорогим мітингом в історії всього пострадянського простору.

Згідно з офіційними розханками, які роблять в офісі партії регіонів один мітингувальник обійдеться казні партії щонайменше в 400 грн - сюди входить перевозка людини, харчування та оплата “роботи”. Але привезти таку масу людей лише на день – неможливо, тому ціна одного мітингувальника зростає. Сюди також треба додати оплату роботи сцени, непередбачувані витрати, доплати і гонорари організаторам і т.д. Таким чином, недільний мітинг обійдеться, щонайменше в 100 млн.грн.

Як повідомили Еспресо. TV джерела в Партії регіонів, за останні дні ціна одного мітингувальника виросла через те, що люди вимагають доплати “за ризик” та через те, що останнім часом збільшилася кількість випадків невиплат. Тому, зараз важко знайти людину, яка готова за 150 грн. їхати в столицю. “Якщо раніше стояла задача привезти 5-8 тисяч людей, то це не складало якоїсь проблеми. Зараз, коли люди розуміють, що можуть бути спровоковані сутички – ситуація різко міняється”, - повідомило нам джерело в Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, в неділю, на свій мітинг регіонали хочуть прівезти до 200 тис. людей зі сходу та півдня України.