З Дніпропетровська відрядили нову партію антиєвромайданівців

Близько тисячі жителів Дніпропетровська, в основному бюджетники, учні технікумів та ПТУ, спортсмени, організовано вирушили до Києва для підтримки дій влади

У пунктах збору біля Театру опери та балету, театру ім. Горького та на Набережній Леніна стояло більше 15 автобусів і близько 8 маршрутних таксі. До них організовано підходили люди, які тримали жилети, прапори з символікою Партії регіонів, передає "Українська правда".

Більшість тих, хто прийшов, неохоче розповіли журналістам про те, що вони їдуть до Києва, хто на один, хто на два дні, спати будуть в автобусах. Деякі неохоче зазначили, що їм нібито обіцяно за участь у провладних мітингах 400-500 грн. за день.

Повідомляють також, що відправка дніпропетровців на "антимайдан" продовжуватимуться в і п'ятницю, і в суботу.

Нагадаємо, в Україні тривають акції протесту викликані жорстоким побиттям «Беркутом» мирних активістів Євромайдану. Мітингувальники вимагають відставки уряду та призначення позачергових парламентських і президентських виборів.

В той же час Партія регіонів проводить мітинги власних прихильників, на які звозить бюджетників зі східних да південних областей України.