Регіонали про призначення Чмиря: Він гарно розвивав футбол в області

Депутати ввжають, що призначений заступником голови Адміністрації Президента Юрій Чмирь на цій посаді буде краще працювати ніж губернатором і взагалі такі рішення Януковича не обговорюються

Про це депутати від "Партії регіонів" розповіли кореспонденту Еспресо.TV.

"Я думаю, що в цьому напрямку він буде більш успішний. Пригадайте Богдан Ступка був не дуже успішним міністром, але те що це була видатна людино творча, актор, керівник театру – це факт", - сказав нашим журналістам Володимир Олійник.

Вадим Колесніченко, який розповідав, що через політику влади його висаджують з таксі, вважає не доречним обговорювати призначення самого Януковича. "Таке рішення прийняв Президент, він вважає що так потрібно".

А представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко оцінює таке призначення позитивно. Чмирь підсилить команду, бо він гарно розвивав футбол і культуру в своїй області та молодий і прогресивний.

"Він був хорошим губернатором робив багато ініціатив, які в тому числі були прикладом для інших регіонів. І в частині розвитку дитячого футболу наприклад і відносно культури та багато іншого. Він багато корисних справ зроби в своїй області і тому оцінка його діяльності була достатньо висока. Те що стосується залучення до АП, то це добрий сигнал. Молоді достатньо освічені керівники, прогресивні долучаються до роботи в офісі президента. Оскільки він буде відповідати за зв’язок з людьми і тому такі люди, які працювали з людьми підсилять АП я думаю, що це добрий сигнал", - вважає Мірошниченко.

Нагадаємо, згідно з рейтингом Кабінету міністрів за січень-червень 2013 року губернатор Сумщини, а нині заступник глави Адміністрації Президента зайняв останнє 27 місце.