В Луганську Азарову подарували пенсійне посвідчення

В день народження прем'єр-міністра Миколи Азарова Штаб національного опору Луганщини відправив Миколі Яновичу символічне пенсійне посвідчення

Про це заявила під час відповідної акції голова Луганської облорганізації «Батьківщини» Ірина Верігіна, повідомляють «Коментарі».

«Сьогодні ми з вами проводжаємо у відставку, на пенсію, Миколу Яновича Азарова. Я думаю, він отримає наше пенсійне посвідчення та піде у відставку. Він дуже мріє бути ближче до Москви. Тому ми пропонуємо йому виїхати на свою Батьківщину, до Калуги», - заявила вона.

Учасники акції запропонували відправити Азарова у відставку з мінімальною пенсією, щоб він спробував на неї прожити, як це роблять багато українців. На думку опозиціонерів, відставка Кабміну Азарова могла б понизити напругу в країні.

Учасники акції відправили символічне пенсійне посвідчення бандероллю, вказавши адресу: Київ, вул. Грушевського, 5, Миколі Азарову.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України святкує свій 66-й день народження. Espreso.tv збирає привітання Миколі Яновичу, котрі можна прочитати за цим посиланням.