Власник штрафмайданчику погрожував журналісту вбивством

Власник приватної території, на якій знаходиться штрафмайданчик житомирської державної виконавчої служби, переслідував журналіста з погрозами вбивства

Інцидент стався після того, як житомирянка Людмила Боровська разом зі ЗМІ намагалась поговорити із держвиконавцями. Як розповіла журналістам жінка, судові виконавці не віддають її автомобіль попри рішення суду та вимагають "порішати питання".

Разом з журналістами Боровська  прибула на місце стоянки автівки на території кафе "Львівська кудесниця" , де їх державні виконавці, зовнішність яких здалася журналістам підозрілою.

Один з чоловіків агресивно виштовхував журналістів та інших присутніх, бажаючи наодинці поспілкуватись з власницею автомобіля. За інформацією місцевих ЗМІ це вже не перший інцидент з його участю.

На автомобілі пані Боровської вже були зняті номери, а власник майданчику вимагав 700 грн.

Коли журналісти намагались з’ясувати прізвище чоловіка, який не бажав, щоб справа набула розголосу,  останній просто напав на них.

Як виявилось, нападником був Сергій Кравчук, представник ПП Нива В.Ш., який з невідомих причин утримує штрафмайданчик державної виконавчої служби.

На місце була викликана слідчо-оперативна група, яка прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності та погрози. Автомобіль був повернений пані Боровській.