​Виконавча служба: Автомайданівець не проти арешту машини

Активіст Автомайдану Сергій Коба не виразив заперечень стосовно арешту його майна

Про це йдеться у офіційному повідомленні Державної виконавчої служби України.

"ДВСУ офіційно повідомляє, що наразі в органах державної виконавчої служби відкриті виконавчі провадження стосовно Сергія Олександровича Коби. З матеріалами відкритих виконавчих проваджень боржник ознайомлений, про що свідчить наявна в матеріалах його письмова заява", - повідомили держслужбовці.

За словами директора Департаменту контролю за виконанням рішень Олексія Соломки, заперечень з боку Коби щодо сплати боргу не надходило.

"Копія постанови про відкриття виконавчого провадження надсилається не пізніше наступного дня.  У постанові  державний  виконавець  вказує про  необхідність боржнику самостійно виконати  рішення  у  строк до семи  днів  з моменту   винесення   та зазначає,   що у разі ненадання боржником документального підтвердження виконання рішення буде розпочате примусове виконання цього рішення із стягненням з боржника виконавчого збору і витрат, пов'язаних  з організацією   та   проведенням   виконавчих   дій, передбачених цим Законом", - повідомляє ДВСУ.

Нагадаємо, активіст Автомайдану Сергій Коба узнав про арешт майна випадково. За його словами, працівники спецпідрозділу "Кобра" просто не дали йому сісти до автівки.