Оробець: За останні три тижні Янукович нажив до 15 млрд. грн.

За останні кілька тижнів «сім’я» Януковича заробила від 8 до 15 мільярдів гривень, а жоден злочин проти громадян з боку правоохоронців не розслідується

Підсумки трьох тижнів переговорів підвела у своєму «Фейсбуці» народний депутат Леся Оробець.

«Святе сімейство нажило за ці три тижні ще 8 - 12 - 15 мільярдів гривень - держзакупівлі ж ідуть! Хоч, правда, з виконанням бюджету по надходженням на 60% з приписками не все встигається - так он курсом і резервами НБУ догнали і перегнали», - заявила політик.

Крім того, за її словами, Україну чекає економічний колапс, а уся верхівка влади залишилася попередньою.

«Янукович президент. Пшонка прокурор. Рибак спікер, Калетник перший віце-спікер. Захарченко міністри внутрішніх справ. В.о. ці товариші для поіменування себе вперто забувають. Азаров відпочиває у себе в маєтку в Австрії», - наголосила Оробець.

При цьому, нагадує вона, жоден політв'язень не реабілітований.

«Є безліч громадян, яких прокуратура хоче посадити на 12-15 років, але з огляду на необхідність приспати пильність готова перед «судом», на якому їх посадить, потримати їх пару місяців «під домашнім арештом. Жоден злочин проти громадян України, починаючи з побиття студентів 30 листопада 2013 року, не розслідуваний і не розслідується. В прокуратурі цим зухвало хизуються.», - пише нардеп.

Повну версію читайте на Еспресо.TV