Кримський прем'єр Могильов не збирається злізати з "порохової бочки"

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов заявив, що не має наміру покидати свій пост і головним завданням для себе вважає неприпустимість конфліктів у Криму заради благополуччя всіх кримчан

Про це з посиланням на Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК повідомляє Еспресо.TV.

"Я категорично не згоден з тим, що, як то кажуть, Могильову потрібно йти. Я відчуваю свою відповідальність за всіх людей, що живуть у Криму. Говорять про тих, хто «гордо» пішов. Корабель отримав пробоїну, капітан у єдину шлюпку сів, віддав честь, утер сльозу та пішов з цього корабля! Я таким капітаном бути не хочу", — заявив Анатолій Могильов.

"Хочу закликати всіх жителів Криму утриматися від будь-яких різких заяв і різких дій, тому що це може призвести до страшної трагедії", — заявив кримський прем'єр.

За словами Могильова, він вчора розмовляв з представниками парламенту України. "Я говорив: панове, обирайте нового прем’єра, і ми з новим прем’єром говоритимемо та визначатимемося, як діяти далі. Я вважаю це цілком нормальний процес.

Будь-яка влада буде зацікавлена в тому, щоб підтримувати ту ж саму лінію, яку веду я — забезпечувати нормальну роботу економіки, нормальне життя громадян. Якщо крісло потрібно буде передати, то питань немає. Ви ж розумієте, що крісло прем’єра  зараз — порохова бочка. 

Я постійно маю вирішувати чимало конфліктів. Я вчора бачив мітинг, який проходив біля «Беркуту». Там украй радикалізовані люди. Радикалізм може вилитися в конфлікт. Тому потрібно ситуацію утримувати в нормальному руслі", - підкреслив Могильов.