Собчак не відчуває русофобства під час роботи на українському телебаченні

Російська телеведуча Ксенія Собчак не відчуває русофобства, працюючи на українському телебаченні

Про це вона написала у своєму блозі та "Твіттері", порвідомляє Еспресо.TV.

"Ось наочний приклад ще однієї відмінності українців від нас. Чи можете ви уявити, щоб у розпал кризи на одному з головних російських телеканалів РФ велике шоу покличуть вести українського ведучого? Та ніколи! А я тут, на тв "Україна", у прямому ефірі веду "Пристрасті на парткеті" і не відчуваю жодного русофобства", - зазначила вона.

За словами Собчак, вона була впевнена, що з початком кризи російсько-українських взаємовідносин її заборонять.
Окрім того, вона відзначила дріб'язковість російської політики, яка проявилась насамперед у забороні українських артистів у Росії.

"Це ще раз доводить, що на рівні людей жодної ненависті до росіян немає, бажання дріб'язково дистанціюватися - також. Слава Україні! У нашій політиці, у тому числі телевізійній, завжди мене вражала саме дріб'язковість. Не пустити Вєрку Сердючку, заборонити концерт "Океану Ельзи". Дрібна така мстивість у стилі "наробити у борщ". І те, що навіть зараз Україна не така, робить їй честь", - написала Собчак.

Нагадаємо, Ксенія Собчак неодноразово підтримувала протестний рух в Україні. У грудні 2013 року вона заявила, що буде щиро рада, якщо Євромайдану вдасться зробити те, що не вийшло в Росії.