Росіяни закривають газету "Коммерсантъ-Украина"

Гендиректор видавничого дому «Коммерсант» Павло Філенков оголосив про припинення роботи видання «Коммерсант-Україна» у зв'язку з останніми подіями в країні

Про це пише газета "Коммерсантъ".

«Ми прийняли рішення призупинити видання "Комерсант- Україна" до того моменту, поки ситуація не стабілізується. Але я не виключаю, що такого моменту не буде: економічні проблеми у видання були і до цього, вони нікуди не поділися. Основними рекламодавцями газети були компанії банківського та автомобільного сектора, з початком подій на Україні видання стало не тільки безперспективним, а й безнадійним», - цитує пана Филенкове ИТАР -ТАСС.

«Ті гроші, які є у контори, будуть направлені на виплати співробітникам, заборгованостей по зарплатах ми не допустимо. Всього в штаті "Комерсанта - України" значиться близько 100 осіб», - додав гендиректор видавничого дому.

Головред українського "Комерсанту" Валерій Калниш також підтвердив закриття видання у себе в Фейсбуці.

"Поки єдине, що я можу сказати з цього приводу - я здогадувався. Прохання колегам з інших ЗМІ - не треба просити мене про коментар. Не сьогодні. І так, швидше за все, Комерсант-Україна більше не вийде", - написав він.