«Воля» обмежила трансляцію чотирьох російських каналів

Компанія «Воля» вирішила частково обмежити ретрансляцію чотирьох російських каналів - «Россия-24», «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «НТВ-Мир»

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі «Воля».

«Ми відмовляємося від дублювання зазначених вище каналів в аналоговому форматі і залишаємо лише їхню цифрову версію. Одночасно в пакети програм в аналоговому форматі ми додаємо телеканали: «Сонце ТВ», «Еспресо.TV» та інші. Підкреслюємо, при зміні складу пакетів враховувалася думка абонентів кожного з міст присутності компанії», - йдеться в повідомленні.

У Києві, де провайдер не використовує аналогової технології, зміниться склад цифрових пакетів, в яких представлені РТР, ОРТ і «НТВ Мир» (канал «Россия-24» не надається).

«Зазначені канали замість соціального чи «легкого» пакетів будуть доступні лише в платних цифрових пакетах телепрограм, починаючи зі «Стартового», а також у пакетах інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD», - заявили в компанії.

Нагадаємо, вчора парламентський комітет з питань свободи слова та інформації прийняв рішення, яким визнав недопустимим поширення в телемережах України програм іноземних мовників, які загрожують національній безпеці України та містять перекручену інформацію.