На Одещині затримали зловмисників, які скоїли напад на склад зі зброєю

В Одеській області викрили зловмисників, які скоїли напад в селі Жеребкове Одеської області на Базу ресурсного забезпечення та проведення аварійно-рятувальних робіт Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України.

За даними правоохоронців, група зловмисників у камуфляжі та масках напали на вартового й відібрали в нього карабін і патрони. Спільникам була потрібна зброя, боєприпаси та вибухівка.

Разом з тим, інший вартовий, побачивши сторонніх осіб, почав здійснювати попереджувальні постріли в повітря. У відповідь зловмисники стали відстрілюватись, а потів втекли.

За даним фактом одразу було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

По гарячих слідах оперативники УБОЗ встановили та затримали організатора угруповання та найактивніших його членів. Також було знайдено викрадений карабін.

Крім того, у спільників вилучили рушницю, пістолети, патрони, радіостанції, маски для обличчя, бронежилети, арбалет зі стрілами, ніж та бінокль.

Наразі чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, група озброєних людей у балаклавах і камуфляжній формі скоїли  в ніч із неділі на понеділок напад на базу ресурсного забезпечення й аварійно-рятувальних робіт ДСНС України.