Турчинов звільнив 27 голів райдержадміністрацій

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов звільнив 27 голів районних державних адміністрації в Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Сумській і Черкаській областях

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі глави держави, відповідні укази Турчинов підписав сьогодні,  28 березня.

Зокрема, в Дніпропетровській області Юрій Коваль звільнений з посади голови Криничанської РДА, Володимир Чепурко з посади голови П'ятихатської РДА, Валерій Мірошниченко з посади голови Софіївської РДА.

У Миколаївській області Олександр Коваль звільнений з посади Веселинівської РДА, Віталій Ростов з посади голови Врадіївської РДА, Тарас Кушнір з посади голови Доманівської РДА, Андрій Добровольський з посади голови Єланецької РДА, Людмила Рольян з посади голови Кривоозерської РДА.

У Полтавській області Іван Лещенко звільнений з посади голови Велікобагачанської РДА, Олексій Кобченко з посади голови Карлівської РДА, Юрій Нагорний з посади голови Кременчуцької РДА, Анатолій Бойко з посади голови Чорнухинської РДА.

У Сумській області Віктор Гонтаренко звільнений з посади голови Велікопісарівської РДА, Іван Мануша з посади голови Липоводолинського РДА, Анатолій Коваль з посади голови Охтирської РДА, Віктор Серік з посади голови Роменської РДА, Петро Кідіменко з посади голови Сумської РДА, Едуард Холодов з посади голови Тростянецької РДА, Анатолій Молошнай з посади голови Шосткинської РДА.

У Черкаській області Олександр Ганжа звільнений з посади голови Городищенської РДА, Олександр Савенко з посади голови Драбівської РДА, Микола Чередник з посади голови Звенигородської РДА, Віталій Архіпьюк з посади голови Кам'янської РДА, Сергій Гудименко з посади голови Корсунь-Шевченківської РДА,  Микола Бардадим з посади голови Тальнівської РДА, Анатолій Петренко з посади голови Уманської РДА, Олег Костиря з посади голови Черкаської РДА.