На Одещині 70 регіоналів на партійних зборах побили журналіста

На зборах Котовського осередку Партії регіонів учасники зборів побили та виштовхали з зали журналіста Сергія Левитаненка

Про це Еспресо.TV повідомив сам постраждалий журналіст. 

За його словами, коли «регіонали» побачили його на грудях посвідчення журналіста, вони накинулися на нього із брудною лайкою, вимагаючи, щоб він покинув приміщення. Керував цим нападом голова міської організації партії регіонів Микола Вишневський.

На зауваження журналіста, що він виконує свій професійний обов'язок «регіонали» не реагували. Журналіст був змушений увімкнути відеокамеру, аби зафіксувати образи та погрози.  «Регіонали» намагалися розбити відеокамеру журналіста і закликали інших це зробити.

Потім «регіонали» почали бити журналіста руками і ногами. Схопили його за одяг і потягли через усю залу на вихід. Поки журналіста тягнули кожен з присутніх намагався його вдарити.

Коли журналісту вдалося вирватися на вулицю, «регіонали» продовжували його бити й переслідувати. Кидали в нього каміння. Одна цеглина ледь не влучила журналістові у голову.

Журналіст звернувся до міліції, яка розпочала кримінальне провадження. Лідер районних «регіоналів» Сінько, поки журналіст був у міліції, неодноразово телефонував йому вимагаючи негайної зустрічі, аби «порешать вопрос».