На Прикарпатті дістали із схронів і ввели в бойовий стрій винищувачі МіГ-29

Скільки саме, Міноборони не уточнює. Говорить: «Певну кількість»

Військовослужбовці Івано-Франківської бригади тактичної авіації провели чергову льотну зміну. Під час запланованих польотів військові авіатори ввели в стрій та здійснили обліт бойових винищувачів МіГ-29, які до того знаходилися на довгостроковому зберіганні, передає Еспресо.TV з посиланням на управління преси та інформації Міноборони.

– Фахівці нашої бригади вже ввели в стрій певну кількість літаків, – зазначив командир. – Звичайно, вони якийсь час були у резерві. Однак технічний склад нашої бригади – це висококласні фахівці, які за дуже короткі терміни змогли повернути машини в бойовий стрій. Ми проводимо обліт цих винищувачів. Незабаром у небо злетять ще кілька винищувачів, які до того були на зберіганні.

Варто наголосити, що винищувачі Івано-Франківської бригади тактичної авіації за останній місяць значно збільшили інтенсивність своїх польотів. Це дозволило не лише “поставити на крило” молодих пілотів, але й підвищити класність усьому льотному складу бригади, розповідає сайт Міноборони.