МВС оприлюднило подробиці стрілянини у Слов'янську

На в'їзді в м. Слов'янськ, біля с. Билбасівка, 20 квітня 2014 року на блокпосту прибічників так званої Донецької народної республіки виникла перестрілка, з обох боків є потерпілі

Як повідомили  Еспресо.TV в прес-службі МВС, о 02.20 до вказаного блокпосту під'їхали невідомі особи на чотирьох автомобілях і відкрили вогонь в людей, що там чергували. У відповідь теж пролунали постріли.

Внаслідок виниклої перестрілки з боку активістів були смертельно травмовані три людини (два місцеві жителі, 1957 і 1972 р.н., особа третього встановлюється) і три людини поранено. Двоє останніх, отримавши в лікувальній установі медичну допомогу, від госпіталізації відмовилися.

Невідомі на двох автомобілях, близько дванадцяти чоловік, поїхали з місця події у напрямі Харківської області. При цьому вони забрали з собою убитих та поранених, їх кількість невідома. Два їх автомобілі, що залишилися на місці, були знищені активістами внаслідок підпалу.

За цим фактом проводиться перевірка за попередньою правовою кваліфікацією за ст. 115 ч. 1 КК України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, у місті Слов’янську Донецької області 20 квітня близько 3:00 на блок-посту між двома групами громадян виникла озброєна сутичка. Внаслідок цього одна особа загинула та три отримали вогнепальні поранення. Російський МЗС звинуватив «Правий сектор» в перестрілці в Слов'янську.