СБУ оприлюднила докази причетності «народного мера» Слов’янська до вбивства Рибака (АУДІО)

СБУ оприлюднила аудіозаписи розмов, які доводять причетність до вбивства депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака так званої групи «Стрілка», що діє у Донецькій області, та громадянина РФ, підполковника ГРУ Ігоря Бєзлєра

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі СБУ, «встановлено, що 17 квітня 2014 року Бєзлєр (позивний «Бес») поставив завдання начальнику самопроголошеної міліції міста Горлівка щодо нейтралізації Рибака, який намагався встановити державний прапор на будівлі Горлівської РДА».

«Одночасно Бєзлєр надав вказівку члену своєї групи, військовослужбовцю РФ викрасти В.Рибака, посадити в автомобіль та вивести в обумовлене місце, де застосувати щодо нього заходи фізичного впливу. Сам він планував особисто виїхати в місце, де утримувався Рибак. Далі за вказівкою «Стрілка» (Ігор Стрєлков) Володимира Рибака було доставлено у штаб сепаратистів в м. Слов’янськ, де з ним особисто мав поспілкуватися Ігор Стрєлков», - повідомляє СБУ.

Встановлено також, що 20 квітня 2014 року Стрєлков особисто давав вказівку самопроголошеному меру м. Слов’янськ В’ячеславу Пономарьову вивезти зі штабу тіло вбитого Рибака, яку той виконав.