В Слов'янську невідомі обстріляли жінку, завчасно всім заявивши, що вони "Правий сектор"

У Слов'янську невідомі, що назвалися членами «Правого сектору», поранили з вогнепальної зброї 35-річну місцеву жительку

Про це повідомив виконувач обов'язків заступника начальника ГУ МВС України в Донецькій області Андрій Аносов, передає «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні в Слов'янську невідомі увійшли в будинок, назвалися представниками «Правого сектору» і зчинили безладну стрілянину у приміщенні. Чоловік прикривав дружину. Вона перебувала на горищі - дістала проникаюче поранення грудної клітини», - сказав правоохоронець.

У свою чергу, головний лікар міської лікарні Володимир Степанов розповів місцевим ЗМІ, що жінка дістала наскрізне поранення в грудну клітину. За його словами, куля пробила молочну залозу і застрягла у верхній щелепі. Жінку доправили до Донецька, де її прооперують хірурги, які спеціалізуються на щелепно-лицьових операціях.

Аносов також на сесії зазначив, що сепаратисти в Слов'янську зайняли будівлю міського управління міліції, СБУ, міськради, лікарні, готелі. За його словами, на сьогоднішній день Слов'янськ - найбільш складне місто в регіоні.

Нагадаємо, сьогодні в Слов’янську проводиться активна фаза антитерористичної операції із залученням Збройних сил України.