Баганець: Ми вирахували спецпідрозділ «Беркуту», який брав участь у розстрілі людей на Майдані

Правоохоронці вирахували спеціальну роту київського «Беркуту», яка не лише отримувала вогнепальну зброю, а і застосовувала її під час подій на Майдані

Про це у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на телеканалі Еспресо.TV розповів заступник генерального прокурора Олексій Баганець.

«Ми вирахували спеціальну роту київського «Беркуту», яка не лише отримувала вогнепальну зброю, а і застосовувала її. Ми навіть довели в якому місці вони знаходилися, коли 20 числа масово розстрілювали людей на вулиці Інститутській. Це я за автоматичну зброю говорю. Нині нами не просто затримано – із великими перешкодами, через пікети, через бунт київського «Беркуту», нам все таки вдалося в якійсь мірі ідентифікувати тих працівників цього спецпідрозділу, саме цієї роти, які, дійсно, брали участь в розстрілі людей на Майдані. Сказати, що ми цю роботу закінчили – абсолютно ні», - зазначив Баганець. 

Більше про те, що сьогодні відбувається в Генпрокуратурі, як просувається розслідування розстрілу людей на Майдані та інші резонансні справи читайте в інтерв’ю Олексія Баганця.