Банки вирішили обмежити роботу відділень у неспокійних регіонах

Ряд великих українських банків тимчасово закрили свої відділення на Донбасі, а дехто і в Одесі

Згідно з повідомленням прес-служби "Укрсиббанку", фінансова установа призупинила діяльність відділень у Слов'янську, Костянтинівці та Краматорську, а також 10 відділень в Одесі з міркувань безпеки, повідомляє УНІАН.

Як повідомила прес-служба UniCredit Bank, призупинено роботу відділень у Слов'янську. "З приводу інших - обговорення йде, але на даний момент ніяких рішень немає", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба "Райфайзен Банку Аваль" повідомила про тимчасове припинення роботи 25 відділень у Донецькій в Луганській областях. Водночас рішення про роботу відділень на сході України "переглядаються щодня".

За інформацією прес-служби державного "Ощадбанку", установа також призупинила роботу всіх відділень на території Слов'янська і Краматорська. "Керуючись міркуваннями безпеки персоналу, у зв'язку з активною фазою АТО в Слов'янську і Краматорську змушене закриті всі відділення банку. Посилено заходи з охорони всіх відділень банку в цих областях", - йдеться в повідомленні. При цьому інші відділення "Ощадбанку" в Донецькій і Луганській областях працюють у звичайному режимі.

В останні дні почастішали повідомлення про збройні напади на відділення банків у східних регіонах. Крім того, в Донецькій області терористи спалили кілька відділень Приватбанку. У зв'язку з цим банк призупинив роботу своїх відділень у Луганській і Донецькій областях, повідомило Еспресо.TV.