Вчора загинув начальник маріупольської ДАІ

Вчора, 9 травня, в місті Маріуполі (Донецька обл.) при виконанні службових обов'язків з охорони громадського порядку від вогнепального поранення трагічно загинув 41-річний начальник міського відділу ДАІ підполковник міліції Віктор Саєнко

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі МВС.

Загиблий правоохоронець прослужив в органах внутрішніх справ майже 21 рік. До чергових роковин служби він не дожив усього два дні. 

У загиблого залишилася дружина та троє синів.

«Передчасно пішов з життя справжній професіонал,  вірний службовому обов'язку і честі офіцер, надійний товариш і друг, порядна, чуйна людина, турботливий  і люблячий син, чоловік, батько. Весь особовий склад Державтоінспекції висловлює  глибокі співчуття рідним і близьким Віктора Олександровича. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях», - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, у п'ятницю в ході антитерористичної операції в Маріуполі семеро людей загинули, ще 39 отримали поранення і доставлені до лікувально-профілактичних установ міста.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в результаті бою 20 терористів знищені, четверо затримані. Під час операції загинув один працівник МВС, п’ятеро поранені. 

Також у Міноборони повідомили про загибель двох військовослужбовців