Інформація про "25 кадр" в російських телепередачах повністю підтвердилась, - Тимчук

Інформація про застосування технології «25 кадру» в російських телепрограмах, про яку розповіли в СБУ, повністю підтверджується

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро, передає Еспресо.TV.

«Ми вчора спілкувалися з керівництвом, скажімо так, специфічної структури, яка дуже детально моніторить інформаційний простір - і наш, і російський. Ці хлопці виявили застосування безлічі маніпулятивних і інших технологій російським ТБ», - написав він.

«25 кадр» здається анахронізмом і чи не тупістю в XXI столітті , але у росіян він - реальність. Так що російські тролі, які це повідомлення СБУ намагалися мало не висміяти в соцмережах, краще б пореготали над власною машиною пропаганди Путіна. Вона чіпляється за будь-яку, навіть найбільш сумнівну, можливість зомбування населення», - додав він.

Нагадаємо, 20 травня в СБУ заявили, що мають докази застосування в російських телепередачах технології «25 кадру». 

Про те навіщо російським ЗМІ використовувати технологію 25 кадру читайте в матеріалі "Як Дмитро Кисельов розводить Кремль на гроші".

4.34 хв. Вставка «підпалив правий сектор». 4.57 хв. Вставка «людей вбивали бандерівці».