"Стрілок" наказав затримати "народного мера" Слов’янська

Так званий "Стрілок" Ігор Гіркін - один з очільників терористів на Сході, віддав наказ затримати самопроголошеного мера Слов’янська В’ячеслава Пономарьова

Про це повідомили правоохоронці Донеччини, передає Еспресо.TV з посиланням на УНН.

"За оперативною інформацією Ігор Гіркін особисто дав наказ затримати так званого народного мера Слов'янська В’ячеслава Пономарьова і його затримали", - повідомили правоохоронці.

За їх даними, причиною затримання Пономарьова стали його тісні зв’язки із місцевим криміналітетом, що призвело до загострення внутрішніх конфліктів і боротьби в середовищі самих сепаратистів".

Нагадаємо, лідер терористів міста Слов'янськ В'ячеслав Пономарьов виступив проти людей, які називають себе керівниками терористичної організації «Донецька народна республіка» і знаходяться в місті Донецьку. Пономарьов пригрозив їм, що скоро його «армія» прийде в Донецьк і наведе порядок. 

Ще один внутрішній конфлікт відбувається між прихильниками "міністра оборони" Ігоря Стрєлкова і так званого «горлівського» угрупованням всередині ДНР. Спостерігається протистояння саме між Абвером (Сергієм Здрилюк) і Бісом (Ігорем Безлером).