Луганські «регіонали» вимагають від Колеснікова і Ко не чіпати Єфремова

Фракція Партії регіонів Луганської облради вважає неприйнятними спроби зміщення з посади голови фракції Олександра Єфремова

Про це йдеться у заяві луганських регіоналів, оприлюдненій на офіційному сайті партії, повідомляє Еспресо.TV.

«Ми вважаємо абсолютно неприйнятними спроби антидемократичного, таємного зміщення з посади голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Олександра Єфремова. Це питання виносилося на засідання фракції за відсутності самого Олександра Сергійовича. Таке ставлення до нього вважаємо неприпустимим, і миритися з цим не будемо!» - наголошується в заяві.

Луганські регіонали звернулися до секретеря президії політради ПР Бориса Колеснікова та народних депутатів з вимогою переглянути внутрішньопартійну політику партії.

«В цілях недопущення подальшого розколу в партійних лавах і повторення спроб кулуарного перевороту в керівництві фракції Партії регіонів у Верховній Раді України ми вимагаємо негайно переглянути внутрішньопартійну політику Партії регіонів і вищим партійним керівництвом прийняти відповідні рішення», - йдеться в заяві.

Регіонали з Луганської облради також погрожують вийти з партії, якщо позиція «багатотисячної організації Партії регіонів Луганської області не буде почута».

Нагадаємо, 20 травня на засіданні фракції ПР депутати намагалися змінити главу фракції - Олександра Єфремова на Вадима Новинського.