На Харківщині бойовики ДНР влаштували засідку для українських військ і обстріляли їх

В Харківській області, неподалік Ізюму, бойовики так званої "Донецької народної республіки" влаштували засідку, з якої обстріляли колону силовиків

Про це повідомляє журналіст Аркадій Бабченко в Youtube, передає Еспресо.TV.

"Розстріляли "Камаз", який їхав останнім. Кажуть, що влучили й з гранатомета, але я цей "Камаз" бачив - пробитий, скла немає, але пішов своїм ходом, і слідів горіння не помітно. Тож думаю, працювали тільки зі стрілецької", - повідомив Бабченко.

Він зазначив, що за однією інформацією в результаті обстрілу один чоловік загинув, ще троє поранених, за іншою - один загиблий та один поранений. «Але судячи з того, що машин "швидкої допомоги" проїхало кілька, поранених, скоріше за все, троє. Але не знаю - офіційної інформації поки немає", - додав журналіст.

"Бою поки що не чути, лише поодинокі постріли. Дорога повністю перекрита, нікого не пропускають і не підпускають. При спробі підійти кладуть обличчям в землю. Загиблий лежить на асфальті. Працює слідча група", - повідомив Бабченко.

Разом із Бабченком свідком подій був журналіст Артем Шевченко.

"Стали разом з Аркадієм Бабченком свідками наслідків збройного нападу на КАМАЗ з військовими. Сам то він залишився на ходу, але неабияк пошарпаний. За попередніми даними - один загинув, троє поранені. Деталі - пізніше. Міліція перекрила рух на ділянці траси в бік Слов'янська і нікого не пускала на місце злочину. Особливо цікавого хлопця з піднятими руками відганяли попереджувальним пострілом вгору. Географія терористичних атак розповзається на Харківську область", - написав він на своїй сторінці у "Фейсбуці".