Не треба вбивати в собі політика, треба народжувати в собі політика, - Княжицький

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Микола Княжицький заявив, що якщо влада не зміниться, фракція піде в опозицію

Про це він сказав у ефірі програми "Свобода слова", передає Еспресо.TV

"Як ми можемо виходити з коаліції, якщо ми маємо спільний коаліційний уряд? Так, ми зацікавлені в прийнятті виборчого законодавства, в проведенні виборів. Але зацікавлені в тому, щоб на сході запанував мир. В цьому ми будемо президента повністю підтримувати. Якщо система влади не зміниться, олігархічна система не зміниться, то будемо змушені йти в опозицію», - сказав він.

Княжицький підкреслив важливість розслідування вбивства "Небесної сотні" і вважає, що це буде тестом для нової влади на готовність працювати відкрито.

"Хочу ще раз бути чесним. При владі коаліція, до якої входить наша фракція, у нас 80 голосів. Ми не можемо закрити очі на вбивство "Небесної сотні", в мене дуже велика надія, що всі слідчі мають дати на це відповідь, так само на вбивства на Донбасі. Цих відповідей ми маємо почути мільйон, їх отримати складно, але їх треба отримати", - акцентував нардеп-журналіст.

Таакож, він вважає, що всім політикам сьогодні потрібно шукати діалог зі сходом України і почати активно використовувати свої професійні якості, адже серед політиків є і журналісти, і економісти, і інші фахівці, знання котрих дуже знадобиться у цих непростих переговорах.  

"Я вже сказав відповідь, що з усіма регіонами треба мати нормальний діалог, бо всі хочуть місцевого самоврядування, боротьби з корупцією і так далі.

Не треба вбивати в собі політика, треба народжувати в собі політика. Політики – це відповідальні люди, які подають законопроекти, працюють над ними, використовуючи свої професійні знання для цього", - підкреслив Княжицький.