Кримський футбольний клуб "Титан" припиняє існування

Керівництво ПрАТ "Кримський ТИТАН", в особі генерального директора підприємства Сергія Косенка, який за сумісництвом є президентом футбольного клубу, прийняло рішення розформувати футбольну команду "Титан"

Про це повідомив член ФК "Титан" Денис Ситник, пише Еспресо.TV з посиланням на "Новости Крыма".

Він розповів, що футбольна команда чекала рішення ФІФА щодо включення клубу "Титан" в чемпіонат Росії. Однак Міжнародна федерація футболу заборонила РФ приймати кримські клуби в свій чемпіонат, оскільки вони афілійовані до Федерації футболу України.

"Весь цей час футболісти перебували в стані невизначеності, нам не виплатили заробітну плату за травень. А кілька днів тому керівництво клубу повідомило нам, що команда розформовується", - говорить Денис Ситник. За його словами, Сергій Косенко пояснив це тим, що кримська команда не може грати в чемпіонаті України, а в чемпіонат Росії її не взяли.

"У всіх футболістів укладені контракти з клубом, у одних вони закінчуються взимку, а в інших через рік. За законодавством вони повинні були попередити нас про розформування команди за 2 місяці і виплатити нам всю заборгованість по зарплаті і премії", - розповідає Денис Ситник.

Команда "Титана" має намір захищати свої права та інтереси, футболісти звернулися до прокуратури Армянська із заявою з приводу порушення умов контракту, зокрема, невиплати зарплати і премій.

Раніше Еспресо.TV повідомляв, чому Крим може втратити професійний футбол. Також ми писали, що "Севастополь" припинить своє існування.