Професійні дегустатори: «Шустов» - кращий коньяк України

Результати дегустаційного конкурсу показали, що в Україні вміють виробляти коньяки, які не поступаються французьким і навіть перевершують їх. Експерти дегустаційного конкурсу Best Drink-2014 назвали кращий благородний напій країни

Дегустаційний конкурс Best Drink є одним з найбільш значущих в країні і носить міжнародний статус. Близько п'ятдесяти зразків продукції з різних країн світу цього року було представлено на суд журі - провідних фахівців галузі та професійних дегустаторів, думка яких вважається найбільш авторитетною. Конкурсні напої оцінювалися «наосліп» - за смаковими характеристиками та рівнем якості, без афішування назв і етикеток. В результаті найвищі оцінки журі та звання кращого завоював коньяк «Шустов 5 зірок».

«Букет у напою - тонкий, з переважанням квіткових тонів. В ароматі відчуваються ноти витримки, ванільні відтінки. Смак - повний, м'який, гармонійний», - такі відгуки професійних дегустаторів отримав шустовський коньяк. Думка експертів підтверджує і перевірену часом репутацію виробника коньяків «Шустов» - Одеського коньячного заводу. Це одне з небагатьох підприємств, де налагоджений повний цикл виробництва.

«Тільки коли всі стадії виробництва - від вирощування виноградних саджанців до витримки спиртів і розливу коньяків у пляшці - знаходяться на одному підприємстві, можна створити справжній коньяк, зі своїм унікальним характером. Саме такий коньяк «Шустов» - коньяк з багатою історією. І сьогодні це єдиний коньяк України, у якого є свій Музей», - відзначає Дмитро Пилипишин, заступник директора з маркетингу холдингу Global Spirits (ТМ« Шустов»).

Перемога в конкурсі Best Drink-2014 стала гідним продовженням величезного списку нагород коньяків «Шустов», отриманих протягом всієї 150-річної історії бренду.