Янукович з коханкою оселився в Сочі, - ЗМІ

Екс-президент Віктор Янукович живе в Сочі, в квартирі його дружини Людмили - вже інші люди, а сестра колишнього гаранта чекає від нього допомоги

З тих пір, як екс-президент Віктор Янукович втік з країни, пройшло трохи більше ста днів. «За моїми даними, він разом з цивільною дружиною Любов'ю Полежай знаходиться в Сочі. Чим займається? Завдяки роботі у вашій країні він може собі дозволити не займатися нічим», - сказав колишній префект Північного адмінокругу Москви Олег Мітволь з посиланням на власні джерела, пишуть «Вєсті».

У донецькій квартирі на вулиці 60-річчя СРСР, де прописана Людмила Янукович, зараз живе інша людина. Чоловік каже, що купив квартиру у Януковичів ще в 2001 році. За словами сусідів, Людмилу в Донецьку не бачили з зими. «Раніше іноді по телефону спілкувалися. А коли все трапилося, зникла. Кажуть, що поїхала, але не до чоловіка. Можливо, сини забрали », - розповідає сусідка Людмили Янукович.

Немає звісток від сім'ї колишнього президента і у його сестри Лідії з Єнакієвого, де та працює старшим двірником. «Раніше гроші присилав, допомагав. Але так, щоб зателефонувати - давно це було. А з тих пір, як поїхав, ми взагалі про нього нічого не знаємо. Чекаємо. Раптом подзвонить », - говорить Лідія Федорівна. За її словами, востаннє Янукович разом із дружиною Людмилою приїжджав до неї близько п'яти років тому.