Гондурас поскаржився ФІФА на стрілянину біля свого готелю

Збірна Гондурасу направила скаргу в Міжнародну федерацію футбольних асоціацій (ФІФА) та оргкомітет чемпіонату світу-2014 з приводу інциденту зі стріляниною біля готелю, де проживає команда під час турніру в Бразилії, в Порту-Фелісі

Інцидент стався близько 2:00 ночі за місцевим часом в понеділок, через дві години, як команда повернулася в готель після матчу групового етапу зі збірною Франції (0:3), повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ВВС.

Між групою злочинців, яка грабувала банкомат, що знаходиться поблизу готелю, і поліцейськими виникла перестрілка. Всього пролунало шість пострілів.

"Звичайно, ми були стривожені. Ми всі прибули незадовго до цього з Порту-Алегрі і були в наших номерах, розпаковували свої валізи. Дехто вже спав", - сказав начальник служби безпеки команди Сауль Буесо Масарьегос.

На чемпіонаті світу в Бразилії збірна Гондурасу виступає у групі Е. Після матчу з французами гондурасцям залишилося провести дві зустрічі на груповому етапі - зі збірними Еквадору (20 червня) та Швейцарії (25 червня).