Єфремов вже не керує "регіоналами" в Раді (ДОПОВНЕНО)

Народний депутат України Олександр Єфремов більше не керує фракцією Партії регіонів у Верховній Раді України

 Про це повідомила народний депутат України Ганна Герман в кулуарах парламенту, передає Еспресо.TV з посиланням на «РБК-Україна».

"Рада фракції вибрана, вона оновлена. В раді всі мають однакові права. Рада тільки в повному складі може приймати рішення", - сказала Герман.

За її словами, до ради увійшли вона, а також нардепи Вадим Новинський, Валерій Писаренко, Євген Геллєр, Олександр Єфремов, Борис Колєсніков, Юрій Воропаєв, Тетяна Бахтєєва.

Герман зазначила, що Рада фракції визначила стратегію її подальшої діяльності.

"Рада визначила головну стратегію фракції Партії регіонів про те, що головне це зберегти Донбас в складі України і негайне мирне врегулювання ситуації для того щоб не гинули люди. Нема такого приниження, яке б не можна було пережити, для того, щоб зберегти життя людей і припинити кровопролиття", - сказала вона.

Разом з тим,  в прес-службі фракції Партії Регіонів заявили, що Єфремов залишається головою фракції, але все вирішуватиме рада фракції. "Єфремов залишається головою фракції. Крім того, утворено раду і всі рішення тепер приймаються колегіально", - зазначили в прес-службі.

На запитання, про те, в чому тепер полягатимуть функції Єфремова, як голови фракції, у прес-службі відповіли: "Голова фракції має бути".

Читайте також Арешт Єфремова міг би врятувати сотні життів