Кримінальні хроніки Луганщини за минулу добу

Оперативна обстановка в місті Луганську та області за минулу добу станом на 19 червня 2014

Відповідну інформацію на своїй сторінці в «Фейсбук» виклала керівник прес-служби Луганського главку міліції Тетяна Погукай, пише Еспресо.TV.

ЛУГАНСЬК

Кам'янобрідський район
18 червня невідомими особами в лікарню був доставлений гр. Г. 1994 р.н. з тілесними ушкодженнями у вигляді: наскрізне осколкове поранення нижньої третини лівої гомілки з відкритим багатоосколковим переломом кісток гомілки, пошкодження судин і нервів лівої нижньої кінцівки. Потерпілий перебуває в несвідомому стані. Даний факт зареєстрований. Обставини події встановлюється.

Ленінський район
16 червня 20 осіб, озброєні автоматичною зброєю люди, одягнені в камуфльований одяг, захопили офісне приміщення ВАТ «Лука Альрнатіва», розташованого по вулиці Оборонній, 107, і викрали з даного підприємства 17 автомобілів: 13 - вантажних і 4 легкових. Даний факт зареєстрований в ЕРДР.

18 червня о 09.20 четверо озброєних автоматичною зброєю людей, одягнені в камуфльований одяг, викрали службовий автомобіль ГУМВС України в Луганській області «Тойота Ленд Крузер» д / н 0005, зеленого кольору, з території автогосподарства ГУМВС, розташованого по вулиці Володимирській. Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 289 ч. 3 КК України.

18 червня о 11.00 гр-ка Данильченко Ірина Борисівна 1969 р.н. вийшла зі своєї квартири, будинку № 19 по вулиці Миру і до теперішнього часу не повернулася і на зв'язок не виходить. Даний факт зареєстрований в ЕРДР. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклого.

18 червня о 23.00 в бюро судово-медичних експертиз із селища Металіст Слов'яносербського району доставлено 12 трупів чоловіків, одягнених в камуфльований одяг, з вогнепальними пораненнями. Анкетні дані загиблих встановлюються. Даний факт зареєстрований.

Жовтневий район
18 червня до міліції звернувся гр. Г. 1966 р.н. з повідомленням про те, що з 23.00 14 червня не виходить на зв'язок його син Гусєв Євген Олександрович 1987 р.н., який є військовослужбовцем збройних сил України за контрактом. Останнє місце служби у військовій служби біля селища Металіст Слов'яносербського району. Даний факт зареєстрований в ЕРДР. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклого військовослужбовця.

18 червня о 07.00 від будинку № 10 на кварталі Дружби в лікарню був госпіталізований гр. Д. 1955 р.н. з тілесними ушкодженнями у вигляді поранення правої половини грудної клітини, поранення верхньої частки правої легені, алкогольне сп'яніння. Даний факт зареєстрований. Обставини події встановлюються.

18 червня до міліції звернувся гр. К. 1978 р.н. із заявою про те, що 10 червня був викрадений його автомобіль «Пежо-309» д / н 05144 АХ, червоного кольору. Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 289 ч.1 КК України. Обставини події з'ясовуються.

18 червня вночі невідомі особи, розбивши скло у вікні, проникли в магазин «Хутро», розташований по вулиці Сєрова, звідки викрали гроші, спиртні напої різних марок, і продукти харчування. Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 185 ч. 3 КК України.

ЛУГАНЩИНА

місто Сєвєродонецьк

18 червня о 08.20 на не санкціонованому блок посту, розташованому біля моста через річку Борова в м. Сєвєродонецьк, озброєні автоматичною зброєю люди, одягнені в камуфльований одяг, зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», в якому їхали начальник Кремінського райвідділу міліції підполковник міліції Литовченко Олександр Миколайович і начальник міліції громадської безпеки Кремінського райвідділу міліції Винник Андрій Леонідович. Після цього зв'язок з співробітниками міліції зникла. Місцезнаходження їх нині не відомо. Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 349 ч. 1 КК України. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження викрадених співробітників міліції.

місто Алчевськ
18 червня о 11.30 двоє невідомих чоловіків (на вигляд 20-25 років) проникли в будинок по вулиці Менделєєва, де погрожуючи господарці гр. Л. 1941 р.н. застосуванням пістолета, викрали 5 тисяч гривень та дві золоті каблучки. Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 187 ч. 3 КК України. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників.

 
місто Свердловськ
18 червня о 22.30 в лікарню був госпіталізований місцевий житель гр. Ш. 1999 р.н. з діагнозом: вогнепальне поранення лівої тім'яної області, грудної клітки зліва. Встановлено, що тілесні ушкодження він отримав 18 червня приблизно о 21.00 в селі Бірюкове внаслідок вибуху снаряда. Даний факт зареєстрований в ЕРДР.

Слов'яносербський район
18 червня о 18.00 на несанкціонованому блок посту, розташованому біля села Трьохізбенка, невідомі озброєні люди, одягнені в камуфльований одяг, відібрали у гр. В. 1964 р.н. чотири автошини марки «ling long», які він перевозив на своєму автомобілі «ВАЗ-21011». Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 187 КК України.

Попаснянський район
12 червня 10.45 озброєні автоматичною зброєю люди в кількості 18 чоловік, одягнені в камуфльований одяг, під керівництвом місцевого жителя гр. Потелещенко А.А. 1976 р.н., погрожуючи застосуванням автоматичної зброї, захопили територію аварійно-рятувального загону спеціального призначення, розташованого в селі Лоскутівка. Даний факт зареєстрований в ЕРДР за статтею 341 ч. 1 КК України.

місто Лисичанськ
17 червня 07.00 водій ПП «Термолюкс-Комфорт» гр. Руденко О.М. 1969 р.н., поїхав на автомобілі «Газель», д / н АН 3331 ЕВ, з міста Луганська в місто Лисичанськ і не повернувся. На зв'язок не виходить. Даний факт зареєстрований в ЕРДР. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклого.