Російські ЗМІ ігнорують Стрєлкова, - Нємцов

Російські прокремлівські ЗМІ ігнорують провідника терористів на сході України Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), бо Путіну не потрібен новий лідер, який повернувшись додому, разом зі своєю бандою спробує розправитись зі "зрадником" Путіним

Таку думку висловив російський дисидент Борис Нємцов на своїй сторінці у «Фейсбуці», передає Еспресо.TV.

«Ви помітили, що путінські канали не показують героя російських націоналістів Стрелкова? Тобто розповідають про героїчні борців з фашистами і бандерівцями, про сміливих ополченців, що захищають російський світ, а Стрелкова не показують. Чому?

Путін чудово розуміє, що після закінчення війни (а вона неминуче закінчиться) Стрєлков і його соратники повернуться до Росії. Повернуться дуже злі, оскільки вважають, і справедливо, що Путін їх зрадив. Донбас до складу Росії не взяв, війська не ввів. Допомогу надавав, але не ту, що чекали. Убитих в Донецьку і Луганську, за винятком журналістів, підло кинув і сім'ям загиблих нічим не допоміг. Путін-зрадник, негідник і кидала. Саме так думають ті, хто воює в Донбасі. І ось ці, добре озброєні, організовані люди повернуться до Росії», - написав Нємцов.

«Що вони будуть робити з лукавим зрадником? Це вам не інтелігентні мітинги Болотній і Сахарова. Це вам навіть не Манежка націоналістів. Це набагато серйозніше. Озброєна, зла радикальна опозиція з величезною підтримкою народу, якому вселяють останні місяці, що повернулися ополченці-герої. Тільки діяти вони тепер будуть не в Слов'янську, а в Москві… Стрєлкова не показують, бо бояться нового лідера, який з кремлівським зрадником церемонитися не буде», - вважає він. 

У відповідь на цей пост Нємцова російський журналіст Володимир Варфоломеєв оприлюднив у своєму "Твіттері" статистику згадувань Гіркіна в провладних ЗМІ.