Пашинський розповів про риболовлю і гвинітвку

Екс-голова Адміністрації Президента Сергій Пашинський розповів подробиці свого польоту на риболовлю і пояснив походження в його багажнику снайперської гвинтівки

Подробицями він поділився у ефірі Еспресо.TV

"Мої політичні вороги, ті всі Льовочкіни, Фірташі, інша нечисть. За три місяці — все, що могли мені предявити. Те, що у вихідний день я прийняв запрошення від друга на рибалку, це був єдиний вихідний. І ми їздили на рибалку. З цього зробили потужну таку новину, година ефіру Інтера була цьому присвячена. Я дам телефон мого друга, який запрошував мене на рибалку", - пояснив Пашинський. 

Щодо гвинтівки, то екс-урядовець зазначив наступне. 

“Щодо снайперської гвинтівки — це вже російська преса. Це був трагічний день 18 лютого. Це була десь друга година, по вулиці Інститутській, я там був, я планував ті операції, я ставав на чолі колон і йшов далі. Чотири години йшли бої і наші активісти затримали автомобіль нашого активіста. Я сам в багажнику возив свій мисливський карабін. В 40 метрах від мене почалося все, в таких ситуація треба приймати рішення, коли лунають постріли, гинуть люди, треба віддавати команди. Була загроза нашому активісту. Я підійшов до багажнику, там якраз був 112 канал, побачив гвинтівку в багажнику, закрив багажник, вивіз його  і відправив додому. По цьому факту мене чотири години ГПУ допитувала, хлопця знайшли, питання зняте”, - сказав Пашинський.