Футболіст "Карпат" судитиметься з гендиректором клубу Дедишиним

Футболіст львівських "Карпат" Володимир Гудима подав заяву у райвідділ міліції та прокуратуру через конфлікт з генеральним директором клубу Ігорем Дедишиним

Подробиці Гудима розповів в інтерв’ю "Львівській газеті", повідомляє Еспресо.TV.

"Минулого тижня генеральний директор "Карпат" викликав мене до себе в кабінет і змушував підписати документ, в якому йшлося про відсутність у мене фінансових претензій до клубу. Я відмовився. Після цього Ігор Дедишин заявив, що не вийду з його кабінету, поки не поставлю свій підпис. Я зателефонував в мілцію, пояснив, що мене насильно утримують. Наряд ще не приїхав, коли я прорвався через двері. Дедишин наздогнав мене, дав копняка, послав і сказав, що більше бачити мене не хоче", - каже Гудима.        

За його словами, усе почалося з того, що керівництво клубу запропонувало йому підшукати іншу команду. При цьому хотіло велику компенсацію за перехід футболіста. Статусу вільного агента йому не давали. Тож півроку Гудима тренувався окремо від команди на полі зі штучним покриттям.

Згодом він звернувся у Палату з вирішення спорів ФФУ, хотів домогтися розриву контракту з "Карпатами" та сплати клубом заборгованості із зарплати. Але Палата з вирішення спорів порадила вирішити це питання полюбовно.