Грабіжник зі Штатів забув вийти з аккаунта у "Фейсбуці" на місці злочину

У Міннесоті грабіжник, який забрався у чужий будинок, скористався хазяйським комп'ютером для виходу у "Фейсбук" і забув вийти зі свого аккаунта

Як повідомляє CBS, завдяки цьому і вдалося спочатку встановити особу зловмисника, а потім і затримати його, повідомляє Lenta.ru.

За словами господаря будинку Джеймса Вуда, коли він прийшов додому, він побачив, що в приміщенні явно хтось був. З будинку зникли кредитки, готівка, а також наручний годинник. При цьому непроханий гість залишив взуття, ремінь і джинси, промоклі під дощем. Як зізнався власник нерухомості, спочатку він запанікував, але потім його увагу привернув включений комп'ютер з відкритою сторінкою в соцмережі.

Вуд ознайомився зі змістом відкритої сторінки і зрозумів, що комп'ютером скористався той самий злочинець, який вліз до нього в будинок. Чоловік написав від імені зловмисника Ніколаса Вігана пост про те, що його будинок пограбований. Жертва пограбування залишив свій номер телефону і попросив усіх, в кого є інформація про Вігана, зв'язатися з ним.

Увечері того ж дня Вуду прийшло повідомлення від Вігана. Що саме написав грабіжник, не уточнюється, але Вуд відповів йому і вказав, що той забув свої речі. Господар будинку запропонував злочинцеві зайти знову і забрати їх, на що той погодився. Коли пограбований американець побачив, як зловмисник наближається до його будинку, він тут же викликав поліцію.