Українська авіація завдала низку ударів по місцях локації бойовиків

Протягом дня авіація збройних сил України завдала ударів по таборах і скупченням живої сили і військової техніки терористів у зоні АТО

Відповідну інформацію виклав на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційни спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV

Зокрема Тимчук повідомив, що був нанесений авіаудар по базі терористів поблизу Лисичанська (раніше захоплену бойовиками військова частина Національної гвардії). На даному об'єкті, згідно з розвідданими, базувалися «кадирівці».
Крім того, знищено позиції терористів в районі Луганського аеропорту, регулярно обстрілювали позиції сил АТО. Удар наносився по позиціях РСЗВ «Град», мінометів і танків бойовиків.

За його словами, двічі наносилися удари по позиціях терористів поблизу н.п.Ізваріно.

«Деякі з даних щодо розташування позицій терористів надали силам АТО бойовики, раніше здалися в полон. Ці дані були перевірені розвідкою, після чого передані авіації», - зазначив Тимчук.
Також за допомогою авіації були доставлені боєприпаси, медикаменти і продовольство у вилучені опорні пункти сил АТО в зоні проведення операції.