АНБ США починає масово вербувати студентів

Агентство національної безпеки США минулого тижня запустило одну з наймасштабніших кампаній по найму в свої ряди американських студентів-комп'ютерників

Минулого тижня АНБ США відібрало п'ять додаткових навчальних закладів, які будуть у співпраці з відомством засновувати студентські Центри академічного досвіду в рамках програм Cyber ​​Operations Program, повідомляє Cybersecurity.ru.

З минулого тижня програма підготовки кіберспеціалістов для АНБ розширена на Університет Нью-Йорка, Університет Тоусон, Військову академію США, Університет Цинцинаті, а також Університет Нового Орлеана. З урахуванням раніше заявлених навчальних закладів, кількість центрів підготовки зростає до 13 в США. Згідно з офіційною заявою, кожен навчальний заява буде готувати фахівців в області комп'ютерних досліджень, комп'ютерного інинірінгу, а також електронного інженірінгу.

Американська преса вказує на те, що в АНБ пам'ятають історію з Едвардом Сноуденом і за останній рік значно посилили критерії відбору студентів і вимоги до випускників подібних центрів.