Літаки із тілами загиблих "Боїнга-777" приземлилися в Ейндховені

Два військові транспортні літаки з останками жертв катастрофи "Боїнга" на сході України приземлилися сьогодні в Ейндховені на півдні Нідерландів

Два лайнери з тілами 56 жертв катастрофи малайзійського лайнера вилетіли раніше з Харкова до Нідерландів, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

Нідерландський С-130 "Геркулес" з останками 16 загиблих був відправлений в Ейндховен близько полудня за місцевим часом. Через годину вилетів австралійський літак С-17 "Глоубмастер" з 40 тілами на борту. 

Як очікується, король Нідерландів Віллем-Александер, його дружина королева Максима, прем'єр-міністр країни Марк Рютте, а також понад 100 родичів загиблих зустрінуть літаки після прибуття на авіабазу Ейндховена. 

Тіла загиблих далі будуть перевезені на військову базу в місті Хілверсум на півночі Нідерландів. Там голландські експерти приступлять до ідентифікації останків, зазначають ЗМІ. 

Нагадаємо, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав аварії на сході України 17 липня. На його борту було 298 людей, усі вони загинули.