Під час артобстрілу Донецька пошкоджені дитсадок та школи, є постраждалі

У міськраді підрахували збитки отримані внаслідок бойових дій, що пройшли сходні вночі у Донецьку

Наразі є інформація про пошкодження 11 будинків 7 вулиць приватного сектора, повідомили Еспресо.TV у прес-службі Донецької міськради. Одна людина поранена (чоловік 1985 р.н.) і доставлений каретою швидкої допомоги в лікувальний заклад.

В результаті попадання снаряда в гаражні приміщення по вулиці Маркіна, 1 постраждало майно Петровського зеленбуду: згорів трактор, 2 вантажні машини і частина обладнання. По вулиці Войкова осколками порушена цілісність газопровіду, фахівці зараз знаходяться на місці для ліквідації наслідків.

Крім того, в загальноосвітніх школах № № 105 і 110 пошкоджені вікна, в дитячому дошкільному закладі № 345 - частково вибито скло і в деяких місцях пошкоджена покрівля.

Станом на 13:00 в Донецьку не спокійно. Жителі Київського, Кіровського та Петровського районів повідомляють про звуки артилерійських залпів. Імовірно бої йдуть в селищі Піски і Мар'їнському районі.

За інформацією КП «Компанія« Вода Донбасу »в 9.20 відновлено електропостачання Донецької фільтрувальної станції. У районі м. Горлівка підірваний міст, під яким проходять напірні трубопроводи каналу «Сіверський Донець-Донбас». Характер пошкодження водоводів зараз уточнюється.