Син Газманова заступився за Дорна

Син забороненого нині у Латвії співака Олега Газманова, Родіон Газманов висловився на підтримку Івана Дорна, якого хочуть заборонити у Росії

У своєму Live Journal Родіон назвав Дорна гарним музикантом та запропонував краще заборонити депутата Віталія Мілонова.

"Народ! Прийміть заспокійливе і подихайте свіжим повітрям. Не уподібнюйтеся недалеким людям, що прагнуть політизувати музичний конкурс. Хороший музикант і чудовий виконавець, з деякою тягою до епатажу (який у нього цілком собі виходить). Ось все, що стосується музики в його виступі", - написав Газманов-молодший про Дорна.

Як відомо, батька Родіона - Олега Газманова внесли до чорного списку Латвії саме за політичні погляди.

"Що ж до всього іншого, то хто ми такі, щоб засуджувати людину, яка вийшла на сцену на міжнародному конкурсі з символікою своєї країни на одязі, хто б як до політики цієї країни не ставився. Давайте будемо вище цього, добре?" - закликав Родіон.

"Давайте краще заборонимо Мілонова. І взагалі будь-кого, хто намагається наступити на горло артисту, бо йому особисто не подобаються його політичні погляди, національність, колір шкіри або сексуальна орієнтація. Нехай вирішує аудиторія. Публіка. А не одна людина, що живить за казенний рахунок свою манію величі", - підсумував син Газманова.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що петербурзький депутат Віталій Мілонов запропонував заборонити ротацію пісень та відеокліпів Івана Дорна на російських телебаченні та радіо, оскільки він виступив на сцені "Нової хвилі" в одязі з тризубом.