На Харківщині виявили 60 терористів-"переселенців"

На блокпостах у Харківській області співробітники міліції виявили 60 «переселенців», які можуть бути причетні до терористичної діяльності

Про це заявив начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв на засіданні колегії Харківської ОДА, передає Еспресо.TV. з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Силами блокпостів перевірені понад 8 тис осіб, 350 транспортних засобів. Виявлено 60 осіб, які можуть бути причетні до терористичної діяльності. Також ведуться роботи з виявлення таких людей, які прибули іншим шляхом, в обхід блокпостів", - сказав Дмитрієв.

Він зазначив, що співробітники міліції перевіряють, щоб під виглядом переселенців в область і не потрапили підозрілі особи.

За його даними, на сьогоднішній день у Харківську область  прибуло близько 31 тисячі переселенців, з них 10 тисяч людей розселені. «Нами відпрацьовано 9000 таких осіб", - сказав Дмитрієв.

Правоохоронець також відзначив, що з метою збереження стабільності в області були додатково взяті під охорону мости у напрямку Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, раніше в МВС заявляли про випадки проникнення терористів під виглядом переселенців із зони АТО в інші регіони країни.