В Донецькій ОДА уточнили інформацію щодо інциденту з вибухом міни - загинули двоє дорослих, троє дітей поранені (ОНОВЛЕНО)

На міні в селі Берестове Артемівського району Донецької області підірвалися 9 осіб, троє з яких - діти

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі Донецької ОДА.

Серед постраждалих - троє дітей. Молодшому всього рік і два місяці. Загиблих в результаті інциденту немає. 

Всі постраждалі, в тому числі і діти, перебувають у важкому стані. Лікарі надають всю необхідну допомогу і борються за їх життя. 

«Донецька облдержадміністрація підкреслює, що поширена у вівторок увечері в ряді ЗМІ інформація про загибель в селі Берестове однієї дитину не відповідає дійсності. У сьогоднішніх непростих умовах, просимо журналістів перед публікацією ретельно перевіряти факти, особливо такі, які стосуються людського життя, і в першу чергу – дитячого», - наголосили в Донецькій ОДА. 

Станом на 8 годину ранку Донецька ОДА подала оновлену інформацію про інцидент з вибухом міни в с. Берестове. 

"Станом на ранок середи департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації уточнена інформація щодо постраждалих при підриві на міні в селі Берестове. У вівторок в Артемівському районі на міні підірвалося дев'ять осіб, з них троє - діти. Від отриманих поранень двоє дорослих померли. Серед дітей загиблих немає", - повідомили у прес-службі Донецької ОДА.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилась інформація, що  в селі Берестове Артемівського району Донецької області на міні підірвались дев’ятеро дітей, одна з яких від отриманих травм загинула.