Міська громада Сватівського району Луганщини подякувала черкаським правоохоронцям

На вдячність за віддану службу черкаські правоохоронці отримали символ-оберіг від мешканців Сватівщини

За ініціативи жителів міста Сватово Луганської області виготовлено прапор, який символізує зведений загін УМВС України в Черкаській області, повідомляє Еспресо.TV.

Поблизу приміщення Сватівської міської ради в урочистій обстановці міський голова передав його заступникові начальника УМВС - начальникові міліції громадської безпеки Володимиру Іващенку, який вже четвертий раз особисто здійснює ротацію черкаських правоохоронців, котрі виконують службові завдання в рамках проведення АТО на території східних областей України та постійно координує їхні дії з виконання поставлених бойових задач.

Місцеві жителі висловили щире сподівання, що вручений прапор буде зігрівати серця бійців.

Уже кілька місяців поспіль працівники міліції беруть участь в Антитерористичній операції, справно несуть службу та стійко переносять покладені на них обов’язки.

Під керівництвом Анатолія Харенка, Володимира Тютюнника та Богдана Возняка правоохоронці довели, що міліція Черкащини завжди є, і буде на боці мирних громадян, які прагнуть миру та спокою на своїй землі.

Починаючи з травня, понад два місяці черкаські правоохоронці перебували в місті Сватово. Завдяки проявленому професіоналізму, бійцям загону вдалося не допустити проявів сепаратизму та тероризму на території міста Сватово та Сватівського району і зберегти життя та здоров’я мирного населення.