На прилеглих до Хрещатика вулицях відновлено рух транспорту

Прибирання на Хрещатику триває. Рух на всіх прилеглих вулицях, крім Інститутській, відновлено

Близько 500 комунальників та 200 киян продовжують прибирати вулицю Хрещатик і прилеглі території від сміття та бруду. На центральній вулиці столиці ремонтують освітлення. Про це повідомив керівник КК «Київавтодор» Володимир Жуков, пише Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

 «Вивозять сміття 50 самоскидів та 12 навантажувачів. Також дорожнє освітлення на Хрещатику та Майдані Незалежності ремонтують дві телескопічні вишки. Вони миють і відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також в центрі працюють поливні машини », - розповів Володимир Жуков, повідомляє прес-служба КМДА.

Також він зазначив, що комунальники та кияни вже повністю прибрали територію вздовж Хрещатика з боку Консерваторії. «Зараз залишилася остання палатка біля вулиці Городецького - її мешканці зараз вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств і звичайні кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюся, що до вечора на Хрещатику буде наведений порядок », - сказав Володимир Жуков. Генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» повідомив, що вчора техніка, яка вивозила сміття з Хрещатика і Майдану, зробила не менше 500 рейсів і вивезли кілька сотень тонн відходів. «Це сотні тонн різноманітного сміття - колод, залишків наметів, ганчір'я, метал, граніт. Сьогодні вже зроблено не менше сотні виїздів зі сміттям », - підсумував Володимир Жуков.