Флешмоб до Дня Незалежності: повісь прапор України

У час, коли різні міністерства та відомства України узгоджують сценарії та плани заходів на 24 серпня, пересічні українці готуються креативно відзначати День Незалежності

Останнім часом в Україні все більшої популярності набуває таке явище, як «флешмоб». Активні громадяни обирають тему заходу, узгоджують план проведення, та у якийсь загальнодоступний спосіб намагаються донести до суспільства свою думку чи ідею. Зокрема, останнім часом в Україні відбулись подібні акції проти російських закладів на території нашої держави. Інший флешмоб влаштували жителі Криму. Мета останнього – показати світові, що Крим – це Україна.

Нагадаємо, українська співачка Руслана нещодавно оприлюднила своє відеозвернення до росіян, в якому закликає жителів РФ приєднатись до акції «Мости миру».

І от нещодавно у соціальних мережах з’явився заклик провести флешмоб до Дня Незалежності. Користувач соціальної мережі, який називає себе Максон Пуговський, пропонує українцям  вивісити на свято на своїх балконах український стяг.

«Друзі і патріоти України, давайте до Дня Незалежності завісимо наші міста і села прапорами України. Кожен із нас може придбати блакитно-жовтий прапор і повісити у себе на балконі чи на вікні, вдома та в офісі», - пише користувач на своїй сторінці у "Фейсбуці".