Семенченко вимагає негайно надіслати підкріплення в Іловайськ

Командир добровольчого батальйону територіальної оборони "Донбас" Семен Семенченко закликає негайно ввести додаткові частини в Іловайськ, розсунути кільце блокпостів і знищити ворога

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", повідомляє Еспресо.TV.

"Негайно необхідно ввести додаткові частини в місто, розсунути кільце блокпостів і знищити ворога. Ми збираємося це робити, товариші командири? А якщо так, то за нашого життя? АТО це роками буде йти? Хто не хоче воювати - приймайте рішення, набирайте тих, хто хоче. Але це завтра. А сьогодні - чекаємо обіцяного. Або Ви відіб'єте у солдат готових воювати бажання виконувати накази, бажання перемагати", - йдеться у повідомленні.

За словами Семенченка, місця дислокації частин батальйону Донбас годину тому обстріляли гаубицями. Трьох поранених і одного вбитого вивезли з міста і везуть у Дніпро, де вже зібрався взвод поранених на чолі з ним.

"За цей час військовослужбовців ЗСУ не ввели взагалі, а інші частини ввели в абсолютно недостатній кількості, хоча мені достовірно відомо що всі накази міністром внутрішніх справ віддані. Ми тепер навіть не бачимо ворога. Вони не з'являються і луплять хлопців здалеку. Знаряддя, міномети, гради і так далі. Вийти - покрити себе ганьбою, і на це ми підемо тільки в крайньому випадку. Сьогодні я відправив в Іловайськ журналіста щоб люди знали правду. Все не так райдужно як кажуть по ТБ. Багато бійців, та і я, не розуміють, що конкретно ми там робимо в такій кількості і чого чекаємо", - пише Семенченко.